Teknologiakehityksen kumppanuusmallit

Teknologiakehityksen kumppanuusmallit

Kumppanuudella suunnitelmallista hyötyä hyvinvointi- ja terveysteknologian kehittämiseen

Kumppanuus on kahden tai useamman toimijan malli, jossa osapuolet täydentävät toisiaan ja tekevät työtä sekä omien, mutta myös yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. 

Hyvinvointi- ja terveysteknologian kehittäminen on monivaiheinen matka

Hyvinvointi- ja terveysteknologian kehittämisen kaari on pitkä ja sen varrelle mahtuu monenlaisia eri vaiheita ja toimenpiteitä. Substanssiosaamisen lisäksi pitää olla vähintäänkin vahva ymmärrys siitä, mitä muilla kehitettävän teknologian tai palveluympäristön rajapinta-aloilla tapahtuu ja millaisia vaatimuksia siellä asetetaan. Hyvinvointiteknologian matkalle ideasta valmiiksi käytettäväksi tuotteeksi tarvitaan myös esimerkiksi muotoilun, konseptoinnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattimaista osaamista.   

Kumppanuus muotoillaan osapuolten tarpeiden mukaan

Koska hyvinvointi- ja terveysteknologian kehittämiseen kytkeytyy paljon erilaisia vaiheita ja monimuotoista osaamista, kannattaa kumppanuus ottaa vakavasti harkintaan. Kumppanuudessa voidaan jakaa tuotekehityksen riskejä ja hyötyjä sekä esimerkiksi yhdistää voimat erilaisten ulkopuolisten rahoitusten hakemisessa. LAB WellTechin etu kumppanina on monipuolisuus, sillä asiantuntevan tiimin lisäksi meillä on tukenamme myös laaja joukko asiantuntijoita LAB-ammattikorkeakoulusta sekä opiskelijoiden tuoreet näkemykset. 

Jokainen kumppanuus lähtee meillä puhtaalta pöydältä ja sitä tarkastellaan nimenomaan kyseisten osapuolten vahvuuksien ja tarpeiden mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja ota meidät mukaan matkallesi. 

Ota yhteyttä:

Sami Makkula
sami.makkula@lab.fi
+358447085215