Tätä teemme

Tätä teemme

Olemme kumppani sote-tuotekehityksen kaikissa vaiheissa.

Testaus

Testaamme tuotteita monipuolisesti niin aidoissa sote-alan käyttäjäympäristöissä kuin niitä vastaavissa LAB-ammattikorkeakoulun simulaatio- ja laboratorioympäristöissä.

Puolueettomassa testauksessa keskitymme käyttäjäkokemukseen ja tuotteen käytettävyyteen. Testaus kattaa kaikki tarvittavat käyttäjäryhmät ja sen tuloksena selviää, täyttääkö tuote sille asettamasi tavoitteet ja ajatukset käyttäjätarpeeseen liittyen. Testauksen avulla selvitämme, kuinka arvolupaus oikeasti toteutuu ja kuinka tekniset ratkaisut toimivat.

Palvelun päätteeksi saat puolueettoman ja luotettavan näkemyksen tuotteesta.

Testauksen kesto on yhdestä viikosta eteenpäin.

Hinta alkaen 3000,-

Arviointikehikko

Asiantuntijamme suorittavat ratkaisullesi laajan LWT arviointikehikon mukaisen arvioinnin, jonka pohjalta saat hyvän näkemyksen ja näyttöä ratkaisun kypsyydestä sekä soveltuvuudesta vaativaan sote-ympäristöön.

Lisäksi arviointi antaa tietoa jatkokehitystarpeista. Halutessasi voimme laajentaa palvelua käyttäjätestauksella oikeassa käyttöympäristössä tai sitä vastaavassa simulaatiotilassa. Arvioinnin tuloksia voit hyödyntää tuotekehityksessä ja markkinoinnissa.

Arviointikehikon osat
– Tekninen soveltuvuus
– Vaikuttavuus
– Eettinen soveltuvuus
– Käytettävyys

Soveltuvuuden arvioinnin kesto on tarpeesta, laajuudesta ja palvelun toteutustavasta riippuen viikosta kuukausiin.

Hinta alkaen 2500,-

LWT ideointi

Asiantuntijoiden, sote- ja hyvinvoinnin ammattilaisten ja tarpeen mukaan myös LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa pidettävissä työpajoissa pääset kirkastamaan ideaasi ja tunnistamaan keskeiset tuotekehityksessä huomioitavat tarpeet, rajoitteet ja vaatimukset. Tarjoamme myös uusia työkaluja itsenäiseen kehittämiseen esimerkiksi muotoilun keinoin.

Ideoinnin päätteeksi käymme tulokset yhdessä läpi ja saat niistä kirjallisen koosteen.

Kesto yrityksen tarpeista ja idean kypsyydestä riippuen yhdestä kolmeen kuukauteen.

Hinta alkaen 2000,-

Konseptointi sprint

Tuemme idean jalostamista tuotteeksi, jota voidaan alkaa valmistaa ja markkinoida vaativille sote- ja hyvinvointialan markkinoille. Palvelun alussa asiantuntijamme valitsevat yhdessä kanssasi sopivimman palveluvalikoiman ja etenemistavan.

Keskeisenä osana tuotekehitystä hyödynnämme LWT:n asiantuntijoista, sote-ammattilaisista, opiskelijoista sekä yrityksen edustajista koostuvia työpajoja. Monialaisella yhteiskehittämisellä saadaan esille, kuinka idea tai tuote saadaan parhaiten vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja vaatimuksia.

Konseptoinnin osana voimme tarvittaessa luoda testattavaksi varhaisen vaiheen prototyypin. Palvelun lopuksi toimitamme koosteen tuloksista. Palvelun kesto on yrityksen tarpeista riippuen kuukaudesta eteenpäin.

Hinta alkaen 3000,-

testausrinkula

Rahoitushaku

Toimimme rahoitushaun kumppanina, kun haluat kehittää tuotteitasi tai palvelujasi. Voimme toimia konsortion vetäjänä tai tutkimuskumppanina hyvinvointiteknologiaan liittyvissä kehityshankkeissa. Olemme haluttu partneri kansallisissa ja kansainvälisissä hankehauissa. Ole rohkeasti yhteydessä!

Fysioterapian laboratorio

Fysioterapian laboratoriot Lappeenrannan kampuksella pitävät sisällään huippuluokan mittausvälineitä ja osaamista, joilla haluamme tarjota erilaisille yrityksille ja asiakasryhmille mahdollisuutta kehittää ja kehittyä kanssamme.

Laboratorio-olosuhteissa on mahdollista testata suorituskyvyn osa-alueita monipuolisesti (Nopeus, voima, kestävyys, taito), ja pystymme tarvittaessa tuomaan mittauspalvelun luoksesi aitoon käyttöympäristöön. Meiltä onnistuu myös simuloidun käyttötilanteen järjestäminen.

Sinulle tai yrityksellesi räätälöidyillä mittauspalveluilla pystymme analysoimaan ja osoittamaan suorituksen kriittisiä kohtia niin hetkellisesti kuin myös pitkälläkin aikavälillä. Näin nähdään kehityskohteet niin työsuorituksissa kuin urheilukentälläkin, jolloin on mahdollista ratkaista esimerkiksi ylikuormittumisen tai tuotekehityksen ongelmia.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä, mikäli kiinnostuit!

Valmennukset

Esimerkkinä Teknologiapositiivisuuden lisääminen -valmennus:

Järjestämme tilauksesta sote- ja hyvinvointialan henkilöstölle hyvinvointiteknologian käyttöönottoon valmentavia simulaatiokoulutuksia.

Valmennuksen aikana tuetaan henkilöstön myönteisiä asenteita hyvinvointiteknologiaa käyttöönotettaessa ja lisätään heidän osaamistaan.

Dialogista valmennusta ja simulaatioharjoituksia, teemana mm. teknologian käyttöönotto, vuorovaikutus, asiakasohjaus, vaikuttavuus, eettisyys, henkilöstön hyvinvointi, tiimityö ja käyttöönottoprosessin johtaminen.

Valmennus räätälöidään organisaatiosi tarpeiden mukaan yhdessä LAB-ammattikorkeakoulun kokeneiden valmentajien ja asiantuntijoiden kanssa.

Valmennuspäivän (8 h) hinta alkaen 3000,- (alv 0) / 20 henkilön ryhmä.

”Ajatuksia herättävä, kiinnostava ja innostava päivä. Mukavan erilaisia työskentelytapoja.”

Sairaanhoitaja

”Teknologia on myönteinen asia ja siihen kannattaa suhtautua avoimesti.”

Kotihoidon sairaanhoitaja

”Ajatuksia herättävä, kiinnostava ja innostava päivä. Mukavan erilaisia työskentelytapoja.”

Sairaanhoitaja

”Teknologia on myönteinen asia ja siihen kannattaa suhtautua avoimesti.”

Kotihoidon sairaanhoitaja