Tapahtumat

Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

Lab WellTech tapahtumat kokoaa vuosittain yhteen yrittäjiä, tutkijoita, ammattilaisia sekä opiskelijoita pohtimaan hyvinvointiteknologian ulottuvuuksia. tapahtumat pitävät sisällään kohtaamisia eri aihealueista sessioiden muodossa, yhteistä kehittämistä, sekä kiinnostavia huippupuhujia terveyden, hyvinvoinnin, teknologia sekä asiakaskokemuksen alueilta.

Vuoden 2023 Hyvinvointiteknologiaviikko

Viikko koostui kaikille avoimista luennoista, seminaareista ja hyvinvointiteknologiamessuista.
Tapahtuma sisälsi sekä virtuaalisesti että lähitoteutuksena pidettyjä luentoja ja mahdollisti kohtaamiset keskiviikkona ja torstaina messuilla.​

Torstaina vietettiin perinteeksi muodostunut LAB WellTech tapahtumapäivä, joka oli sekä paikan päällä Lahdessa, että verkossa.

Kantavana teemana viikon luennoilla oli ”Hyvinvointiteknologia ja data – hyöty ja arvo yhteiskunnalle”

Viikon kruunasi Hyvinvointiteknologiamessut 29.-30.3.23​

Messut järjestettiin LABin kampuksella Lahdessa. Messut pitivät sisällään kohtaamisia eri aihealueista sekä kiinnostavia huippupuhujia terveyden, hyvinvoinnin, teknologian sekä asiakaskokemuksen alueilta.  Messut olivat avoinna yleisölle molempina päivinä klo 9.00 – 15.30. Kiitokset osallistujille!

VUODEN 2022 LAB WELLTECH – TAPAHTUMAPÄIVÄ

TEEMA: IHMINEN ENSIN – TEKNOLOGIA TUKENA

Virtuaalitapahtumassa pohdittiin moninaisia aiheita työelämästä teknologiaan.

Ulla Jones: Kuinka tulevaisuuden työelämän uudet trendit kohtaavat merkitykselliset ihmislähtöiset palvelut

Jaakko Sahimaa: Mielekkäämpi ja arvokkaampi työelämä on tulevaisuuden yritysten menestystekijä

Tomi Terentjeff: Teknologia ja terveystransformaatio
Kati Honkanen: Kokemuksia suunnittelukilpailun toteutuksesta

Tapahtumaan osallistui huikeat 181 kävijää

VUODEN 2021 LAB WELLTECH – TAPAHTUMAPÄIVÄ

TEEMA: HYVINVOINTITEKNOLOGIA TEHDÄÄN YHDESSÄ

2021 Lab WellTech tapahtumapäivässä kantavana teemana oli ”Hyvinvointiteknologia tehdään yhdessä”. Tämä tarkoitti kahta asiaa: Ensinnäkin tapahtumapäivä kehitettiin ja toteutettiin yhteistyössä eri hankkeiden ja toimijoiden kesken. Mukaan lähtivät monialaiset hyvinvointiteknologiaan vihkiytyneet asiantuntijat.

Toiseksi halusimme painottaa, että teknologian kehittäminen ja sen käyttöönotto vaatii yhteistyötä ja koordinointia. Teknologia syrjäyttää usein vanhoja toimintatapoja työssä ja elämässä. Vaikkakin tavoitellaan mahdollisimman näkymätöttömiä ja sulautuneita ratkaisuja voi uuden oppiminen vaatia keskustelua ja tukea.

Tapahtumapäivän keskustelut ohjautuivat juuri näihin teemoihin. Puheenvuoroja kuultiin Sitrasta, THL:stä, Päijät Sotesta, Eksotesta, mutta myös hankkeilta sekä opiskelijoilta. Päivän veti yhteen ajattelija ja vaikuttaja Taneli Tikka.