Testikoti

Testikoti

Testikoti kehittämisympäristönä

Testikoti kehittämis-
ympäristönä

LAB Testikoti on kodinomainen tila, joka on varustettu jokapäiväistä elämää tukevalla hyvinvointiteknologialla. Erilaisten teknologisten apuvälineiden tarkoitus on mahdollistaa eri ikäisten hyvä ja turvallinen elämä kotona silloin, kun avun tarve on kasvanut.

Testikoti toimii teknologian näyttelytilana sekä testaus- ja kehittämispaikkana teknologian kehittäjille, yrityksille sekä sote- ja hyvinvointialan toimijoille. Tavoitteena on kehittää yhteistyössä käyttäjälähtöisiä teknologiaratkaisuja

Monialaista yhteistyötä

Testikodissa tehdään monialaista kehittämisyhteistyötä laitevalmistajien, palveluntuottajien, opiskelijoiden ja opettajien sekä tutkijoiden kanssa.

Toiminnalla tuetaan sote-alan innovaatiotoimintaa sekä alan yritysten ja palveluntuottajien kasvua ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien syntymistä.

Teknologiaratkaisuja sekä niihin liittyvää osaamista kehitetään yhteistyössä myös teknologian loppukäyttäjien kanssa. Testikodissa käyttäjät voivat kokeilla erilaisia teknologisia apuvälineitä, opetella niiden käyttöä sekä antaa käyttäjälähtöistä palautetta kehittämistyöhön.

Osaamisen kehittäminen ja opetus

Eri alojen opiskelijoille ja sote-alan ammattilaisille Testikoti on ainutlaatuinen oppimisympäristö, joka vahvistaa sote-alan tulevaisuuden osaamista innovatiivisen tutkimus- ja oppimisympäristön avulla.

Testikoti on varustettu korkealaatuisella simulaatioteknologialla, joka mahdollistaa uuden oppimisen, teknologiatiedon ja osaamisen kehittämisen yhteistyössä laitevalmistajien, sote-alan palveluntuottajien sekä korkeakouluyhteisön kanssa.

TESTIKOTI – KUMPPANUUS

Oletko kiinnostunut Testikoti-kumppanuudesta?

Ota yhteyttä:
Asiakkuuspäällikkö Sami Makkula
044 708 5215
sami.makkula@lab.fi

 

Aktiiviset kumppanit
v. 2023 – 2024

robotie
evondos_logo_purple
benete
dosecontrol

Täällä voit tutustua Testikotiin virtuaalisesti

Rahoitushaku

Toimimme rahoitushaun kumppanina, kun haluat kehittää tuotteitasi tai palvelujasi. Voimme toimia konsortion vetäjänä tai tutkimuskumppanina hyvinvointiteknologiaan liittyvissä kehityshankkeissa. Olemme haluttu partneri kansallisissa ja kansainvälisissä hankehauissa. Ole rohkeasti yhteydessä!

Valmennukset

Esimerkkinä Teknologiapositiivisuuden lisääminen -valmennus:

Järjestämme tilauksesta sote- ja hyvinvointialan henkilöstölle hyvinvointiteknologian käyttöönottoon valmentavia simulaatiokoulutuksia.

Valmennuksen aikana tuetaan henkilöstön myönteisiä asenteita hyvinvointiteknologiaa käyttöönotettaessa ja lisätään heidän osaamistaan.

Dialogista valmennusta ja simulaatioharjoituksia, teemana mm. teknologian käyttöönotto, vuorovaikutus, asiakasohjaus, vaikuttavuus, eettisyys, henkilöstön hyvinvointi, tiimityö ja käyttöönottoprosessin johtaminen.

Valmennus räätälöidään organisaatiosi tarpeiden mukaan yhdessä LAB-ammattikorkeakoulun kokeneiden valmentajien ja asiantuntijoiden kanssa.

Valmennuspäivän (8 h) hinta alkaen 3000,- (alv 0) / 20 henkilön ryhmä.

”Ajatuksia herättävä, kiinnostava ja innostava päivä. Mukavan erilaisia työskentelytapoja.”

Sairaanhoitaja

”Teknologia on myönteinen asia ja siihen kannattaa suhtautua avoimesti.”

Kotihoidon sairaanhoitaja

”Ajatuksia herättävä, kiinnostava ja innostava päivä. Mukavan erilaisia työskentelytapoja.”

Sairaanhoitaja

”Teknologia on myönteinen asia ja siihen kannattaa suhtautua avoimesti.”

Kotihoidon sairaanhoitaja