LAB WellTech -tiimi täydentyi aktiivisella asiakkuuspäälliköllä

LAB WellTech (LWT) on saanut tiimiinsä täydennyksiä, kun Marko Hiekkanen aloitti joulukuussa 2022 tiimin asiakkuuspäällikkönä. Marko asuu perheensä kanssa Orimattilan Pennalassa. Maaseutumainen asuminen antaakin oivan henkireiän ja vastapainon työlle. Vapaa-ajalla Markon löytää kesäaikaan mökkeilemästä Joutsasta tai Kuhaa uistelemasta Lahden Vesijärveltä. Uistin ei vaihdu talvella pilkiksi, vaan talviaikana hän käy tiiviisti kuntosalilla ja viimeistelee johtamisen YAMK-opintoja. Harrastajanäytteleminen on vienyt Markon TV-sarjoihin ja esimerkiksi kesäteatterin lavalle. Markon saa työelämässä syttymään onnistuneesti maaliin viedyt projektit ja vaikuttaminen.

Vahva SOTE-sektorin substanssiosaaaminen yhdistettynä pitkään terveysteknologia- ja lääkealan myynnin ja markkinoinnin kokemukseen takaavat hyvät lähtökohdat asiakkuuksien hoitoon. LAB WellTechin asiakkuuspäällikön tehtävät keskittyvät palvelutuotteiden myyntiin, LWT:n asiakkuuksien kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja samalla yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Marko näkee LAB WellTechin toiminnan olevan aivan SOTE-alan ajankohtaisten kehittämistarpeiden ytimessä.

SOTE-alan ja teknologiayritysten yhteistyön tiivistyminen on tehokas tapa vastata alan haasteisiin, kuten nopeasti kasvavaan ikääntyneiden määrään, häiriökysyntään ja työvoiman saatavuuden haasteisiin. Näenkin LWT:n roolin olla ratkaisemassa terveys- ja hyvinvointialan käytännön haasteita toimimalla siltana julkisen sektorin ja yksityisten toimijoiden välillä. Tähän kulminoituu myös työni merkityksellisyys.

Markon yhteystiedot:
050 566 9621
marko.hiekkanen@lab.fi